• Zeer voordelig
  • Voor 16:30 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Ruim 20.000 producten op voorraad

Remeha cv ketels

Remeha cv ketel kopen

Waar staat de naam Remeha eigenlijk voor?

Die vraag horen we regelmatig. Om het antwoord te geven moeten we terug naar het begin van ons bedrijf, naar de jaren '20 van de vorige eeuw. In die roerige tijd begon Gerard van Reekum zijn eigen bedrijf: Van Reekum's Metaal Handel. Aanvankelijk gestart als fietsenwinkel en vervolgens verkocht hij stalen buizen en fittingen aan de verwarmingsindustrie, zo'n dertien jaar later startte hij met de ontwikkeling van een gietijzeren cv-ketel voor antractietkolen.

"De comfortbehoeften van klanten vervullen met innovatieve, duurzame en slimme klimaat- en warmwateroplossingen met de beste services. Dat is onze missie.”

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland, waar technische grenzen worden verlegd. Waar meer dan zeventig engineers werken aan de producten van morgen. Duurzame oplossingen waarmee we de prestaties van onze producten verder kunnen verbeteren. Zoals de Remeha eVita: de slimme HRe-ketel die zowel warmte en warm water levert als groene stroom opwekt.

Comfort is ook techniek waar je op kunt vertrouwen. Een cv-ketel die zelf aangeeft wanneer het tijd is voor onderhoud. Een vakbekwame specialist die langskomt om onderhoud te verrichten wanneer het de klant uitkomt. En die razendsnel storingen of reparaties komt verhelpen als het nodig is. Ook dat comfort willen we bieden.

Nederland en ver daarbuiten

In tachtig jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 werknemers en een uitgebreid distributie- en servicenetwerk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. De productie vindt plaats in Nederland. Daar vindt ook de productie plaats voor de nationale en internationale markt. Bovendien hebben we productiefaciliteiten in Frankrijk en Engeland.

Remeha Comfort Systemen: een unieke combinatie

De Remeha Combi Comfort Systemen zijn ongeëvenaard op het gebied van comfort én energiebesparing. Dit komt door de slimme combinatie van een HR-ketel met een Remeha thermostaat en/of boiler. De producten zijn precies op elkaar afgestemd en garanderen zo de beste prestaties. Daarnaast zijn de Comfort Systemen extra aantrekkelijk door de voordelige combiprijs.

 

Tzerra (Plus) 

Remeha Tzerra

De Tzerra (Plus) is een combiketel voor verwarming en warm water die anders is dan andere ketels. Het is de meest compacte en duurzame HR-ketel van Remeha. Een ketel die niet uit vele, losse onderdelen bestaat, maar is opgebouwd uit vier geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten. Dit maakt de Tzerra (Plus) voordelig in aanschaf, eenvoudiger te onderhouden en minder gevoelig voor slijtage en storingen

Tzerra (Plus) Combi Comfort

Het Tzerra (Plus) Combi Comfort Systeem bestaat uit een Remeha Tzerra combiketel met een modulerende iSense kamerthermostaat. De Tzerra (Plus) cv-ketel blinkt uit in uitmuntende prestaties en betrouwbaarheid. Bovendien is het toestel supercompact, waardoor het eenvoudig in een keukenkastje te plaatsen is. De iSense thermostaat werkt subliem samen met de cv-ketel en zorgt op een zo energiezuinig mogelijke manier voor de gewenste temperatuur in huis.

Avanta

Remeha Avanta

Vertrouwde keuze

De Remeha Avanta is niet voor niets een van de meest verkochte ketels van Nederland. Hij is vriendelijk geprijsd, degelijk gebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen jou royaal en snel warmte en warm water leveren.

Avanta Combi Comfort

Ook het Avanta Comfort Systeem vormt een sterke combinatie met de Remeha iSense kamerthermostaat. De Avanta cv-ketel staat garant voor een ruime hoeveelheid warm tapwater tegen een minimaal energieverbruik. De iSense thermostaat communiceert perfect met de verwarmingsketel, waardoor een optimaal warmtecomfort gewaarborgd is.

Calenta 

Remeha Calenta

Snel en zuinig

De Calenta is uitgevoerd met een compacte gietaluminium warmtewisselaar. Dankzij dit technisch hoogstandje is het thuis snel behaaglijk warm en heb je altijd royaal heerlijk warm water tot jouw beschikking. Jouw ligbad is in enkele minuten gevuld zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het energieverbruik, want de Calenta behoort tot de zuinigste cv-ketels van dit moment.

Calenta Combi Comfort

De Remeha Calenta is een hypermoderne HR-ketel die hoge ogen gooit op het gebied van verwarming en warm water. Bovendien is de cv-ketel zeer onderhoudsvriendelijk en formeert een goed team met de iSense kamerthermostaat. De iSense kan ook geheel geïntegreerd in de Calenta als weersafhankelijke regelaar gebruikt worden. Zo vormen de ketel en regelaar één fraai geheel. 

Quinta Pro

Remeha Quinta

Betrouwbare stille kracht

De Quinta Pro is voorzien van intelligente vernuftige regeltechniek die het mogelijk maakt het toestel precies zo in te stellen dat aan al jouw comfortwensen wordt voldaan. De speciale Comfort Master besturing zorgt voor een uitermate betrouwbare warmtelevering. En met een rendement tot meer dan 109% (Hi) is de Quinta Pro niet alleen een zeer krachtige en stille, maar ook een bijzonder zuinige soloketel voor die situaties waar een hoog vermogen benodigd is.