• Zeer voordelig
  • Voor 16:30 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Ruim 20.000 producten op voorraad

Nefit cv-ketel kopen

Nefit cv ketel kopen

Absolute zekerheid.
Nefit is met meer dan 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is ons programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Niet alleen voor huishoudens: ook in industrie, utiliteit en projectenmarkt is Nefit een sterke naam.

Nefit en Bosch
Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern. Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer automotive, huishoudelijke apparatuur en powertools. Met deze solide internationale basis is onze organisatie een van de sterkste spelers in de branche in Nederland, in Europa en wereldwijd.

Deventer
Nefit opereert vanuit Deventer. Op de locatie aan de Zweedsestraat vlakbij de A1 zijn verschillende activiteiten samengebracht.

Produktie
In Deventer vindt de produktie plaats van HR-ketels die onder de merknaam Nefit worden verkocht in Nederland. Ook de toestellen die - onder verschillende andere merken - in meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten worden verkocht, worden in Deventer geproduceerd. Nefit beschikt over een zeer geavanceerd produktiesysteem met alle aandacht voor kwaliteit. Bij de productie gelden net zulke strenge eisen als in de auto-industrie. HR-ketels worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk toestel mee in de doos.

R&D
Op dezelfde locatie in Deventer bevindt zich ook het Kenniscentrum. Hier wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Meer dan zeventig specialisten onderzoeken en ontwikkelen er nieuwe systemen en warmteconcepten. Door HR-technologie te combineren met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen ontstaan hybride duurzame oplossingen. Onze R&D werkt daarbij nauw samen met gerenommeerde universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.TrendLine II

Nefit TrendLine

De nieuwe generatie compacte kwaliteitsketels

De Nefit TrendLine is de eerste van de nieuwste generatie kwaliteitsketels. Hij is uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, die veel warmte genereert op een klein oppervlak. Hij combineert een compact formaat met robuuste kwaliteit en luxe warmwatercomfort. Met de TrendLine haalt u in alle opzichten de toekomst in huis. Hij is bijvoorbeeld voorzien van intelligente software die zichzelf programmeert op basis van het warmwatergebruik en eenvoudig uit te breiden met duurzame oplossingen.

De slimste combinatie

Slimme zelflerende software zorgt automatisch voor optimaal comfort en maximale energiebesparing. Afstandsbediening via de smartphone? Dat kan via de bekende Nefit Easy kamerthermostaat.

TopLine AquaPower II

Nefit TrendLine

Het ultieme warmwatercomfort

Ontdek de kracht van AquaPower! Als het gaat om comfort kan er niets tippen aan de royale voorraad van een TopLine AquaPower HR-ketel. Het warme water staat altijd startklaar en de voorraad wordt op topsnelheid bijgevuld. Op meerdere plaatsen tegelijk warm water gebruiken is geen probleem, u heeft gegarandeerd direct warm water zonder temperatuurschommelingen. Dat maakt de TopLine AquaPower ook ideaal voor bijvoorbeeld vloerverwarming. Geavanceerde TopLine technologie zorgt bovendien voor een uitzonderlijk laag energieverbuik. Ook de robuuste kwaliteit verzekert u van lage kosten.

De absolute top in HR-ketels

Met de TopLine bent u elke dag verzekerd van comfortable warmte en warm water in huis. de beproefde kwaliteit maaakt de energiezuinige TopLine de voordeligste ketel over de hele levensduur. Op het hart van de TopLine, de warmtewisselaar, krijgt u zelfs 15 jaar garantie

ProLine NxT

Nefit ProLine NxT


De kleinste en meest complete

Van een Nefit ProLine HR-ketel mag u meer verwachten, ook van de kleinste. De ProLine NxT is uniek in zijn soort, het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen. De ProLine kent een bewezen concept. Met honderduizend geïnstalleerde toestellen in de afgelopen jaren is de ProLine een van de toestellen met de allerhoogste bedrijfszekerheid. Klein en licht, dankzij de universele wisselaar, met grootse prestaties dankzij de Nefit extra's. Dus meer waar voor uw geld.

Uniek comfort

Ondanks zijn indrukwekkende energieprestaties, bespaart de ProLine NxT niet op comfort. Altijd lekker warm in huis en pijlsnel warm water, dankzij de extra intensieve warmteoverdracht. Dat bespaart energie en voorkomt waterverspilling door wachten bij de kraan. Bovendien doet ProLine NxT zijn werk geruisloos.

BaseLine II

Nefit BaseLine

De basis voor warmte en warm water

De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel biedt alles wat nodig is voor een gunstig kostenplaatje en tevreden gebruikers. De BaseLine is snel en eenvoudig te installeren, ook op de plaats van de oude ketel en daarna geldt, geen omkijken naar. Voor gebruikers is de BaseLine een grote stap vooruit. Hij voldoet probleemloos aan alle eigentijdse wensen, energiebesparing, behaaglijk gelijkmatige warmte en royaal warm water. De oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt.

Behaaglijke warmte

De Nefit BaseLine maakt gebruik van een geavenceerde regeling die zorgt voor een aangenaam gelijkmatige warmte. Daarvoor werkt de BaseLine samen met de intelligente, eenvoudig te bedienen Nefit Moduline kamerthermostaat.