• Zeer voordelig
  • Voor 16:30 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Ruim 20.000 producten op voorraad

Uponor

Een warm hart voor uw huis


Atag adviseert

Al meer dan 65 jaar biedt Atag hoogwaardige oplossingen voor verwarming en warm water voor woningen en bedrijven. Atag ontwikkelt en poduceert in eigen beheer de zuinigste en meest betrouwbare cv-ketels en boilers. Voor iederdenkbaar verwarmings- en/of warmwatersysteem biedt Atag de juiste oplossing met het allerhoogste rendement en het allerlaagste verbruik.

Comfort in elke CW-klasse

Om het u makkelijk te maken een cv-ketel te vinden die past bij uw comfortwensen is er het Gaskeur CW label. CW staat voor 'Comfort Warmwater'. Er zijn zes comfortklassen: CW1 tot en met CW6. Atag cv-ketels zijn te koop in de comfortklassen CW3, CW4, CW5 en CW6. Hoer groter uw warmwaterbehoefte, hoe hoger de CW-klasse van uw ideale cv-ketel.

Systemen en zuinigheid

Atag produceert cv-ketels voor verschillende toepassingen: de Q-, E- en A- serie. Alle Atag cv-ketels beschikken over de exclusieve RVS warmtewisselaar, een gepatenteerd onderdeel dat een hoog rendement, en daarmee een belangerijke bijdrage aan het milieu levert.


Atag A-serie

Atag A serie

A-serie: De beste basis voor uw huis

De A-serie van Atag bestaat uit betrouwbare ketels die uitstekend warmtecomfort bieden en toch zeer voordelig zijn. En dat met dezelfde hoge rendementen. Vriendelijk voor het milieu en voor uw portemonnee dus.

Atag E-serie

Atag E serie

E-serie: Compact met grote capaciteit

De cv-ketels uit de E-serie staan garant voor een hoog rendement en bieden extra comfort wanneer er hoge eisen aan warm water worden gesteld. En dat terwijl de behuizing zeer compact is. De kleine ketel met de grootste prestasties!

Atag Q-serie

Atag Q serie

Q-serie:  De absolute top in verwarming en warm water

Een bundeling van top kwaliteit en technologische know-how voor snel en veel warm water: binnen 5 minuten is uw bad (100 liter) gevuld! Ook een stort/regendouche wordt met de cv-ketels uit deze serie snel voorzien van extra veel warm water. De cv-ketels uit de Q-serie zijn ook geschikt voor woningen met een grotere inhoud dankzij het hoge geleverde vermogen, 60kW behoort tot de mogelijkheden.